Aktiviteter

Äventyr och natur

Hemlunda Camping är inte bara en plats att koppla av och njuta av den natursköna omgivningen, utan det finns också många aktiviteter att upptäcka på och runt anläggningen. För de som söker en aktiv semester finns det många aktiviteter att välja mellan.

På anläggningen finns en lekplats och en badstrand vid sjön, där man kan koppla av i solen eller ta ett svalkande dopp. Vi erbjuder också möjligheter till fiske, vandring och cykling på närliggande lederna.

För gäster som vill ha lite mer äventyr, kan man besöka Pite Havsbad, en av Norrlands mest populära besöksmål, med en vattenpark och en utomhuspool, och det ligger bara 20 minuter bort. Piteå stad har också många sevärdheter, inklusive Piteå Museum, där man kan lära sig mer om stadens historia, och Rådhustorget med många butiker och restauranger.

Under sommaren har Piteå också en mängd evenemang att erbjuda, såsom Öjeby Kyrkmarknad, Pite Dansar O Ler, Nolia mässan, hundutställningar och Piteå Summergames. På Hemlunda Camping kan man koppla av i den natursköna omgivningen och samtidigt uppleva allt vad Piteå har att erbjuda.

Vi ser fram emot att välkomna dig till Hemlunda Camping och hjälpa dig att upptäcka allt vad vår anläggning och Piteå har att erbjuda!

Mer information kommer inom kort.
Samarbetspartner
Copyright ©2024 Hemlunda Camping i samarbete med Campcation.